NBA

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε καταλάβει πόσο καλοί είμαστε» (vid)

Ο άσος των Μπακς τοποθετήθηκε για το κακό ξεκίνημα, αλλά και το ιδανικό τελείωμα στα παιχνίδια
Αντετοκούνμπο: «Έχουμε καταλάβει πόσο καλοί είμαστε» (vid)

Για ένα ακόμη παιχνίδι, οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν με διψήφιο αριθμό πόντων στο ημίχρονο, αλλά γύρισαν την κατάσταση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε πάνω σε αυτό το ζήτημα, επισημαίνοντας βέβαια, πως το γεγονός ότι γυρίζουν τα παιχνίδια, δείχνει και το πόσο καλή ομάδα έχουν γίνει πλέον.

Το Μιλγουόκι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Ντένβερ, αλλά με σούπερ εμφάνιση από τον Έλληνα φόργουορντ, έφτασε το ρεκόρ του στο 12-4 στην σεζόν.

«Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και να μην αρχίζουμε τόσο άσχημα. Όμως η ποιότητά μας μέχρι τώρα μας έχει σώσει και μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη κι όταν είμαστε πίσω με μεγάλες διαφορές, όπως σήμερα. Στην πορεία δεν θα μας βοηθήσει όμως. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θα υπάρχουν βραδιές όπως σήμερα με δύσκολους αντιπάλους κοντά στο καλάθι», είπε αρχικά ο άσος των Μπακς και συνέχισε:

«Φέτος έχουμε καταλάβει πόσο καλοί είμαστε. Πιστεύω πως με τέτοιες νίκες μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει φανταστικά, αλλά θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Σπουδαίες νίκες για Κινγκς και Χόρνετς – Όλα τα αποτελέσματα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: «Έχουμε καταλάβει πόσο καλοί είμαστε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.