NBA

Tα χρόνια πολλά των Μπακς στον Αντετοκούνμπο (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γιορτάζει. Γίνεται 24 χρόνων και οι Μιλγουόκι Μπακς θέλησαν να πουν τα δικά τους «χρόνια πολλά» στον Ελληνα φόργουορντ. Δημιούργησαν ένα βίντεο με όλες τις μεγάλες στιγμές που έζησε στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο. Από την ημέρα όπου επιλέχθηκε στο Draft, στην πρώτη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους και από εκεί στην… εκτόξευση....
Tα χρόνια πολλά των Μπακς στον Αντετοκούνμπο (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γιορτάζει. Γίνεται 24 χρόνων και οι Μιλγουόκι Μπακς θέλησαν να πουν τα δικά τους «χρόνια πολλά» στον Ελληνα φόργουορντ.

Δημιούργησαν ένα βίντεο με όλες τις μεγάλες στιγμές που έζησε στο Μιλγουόκι ο Αντετοκούνμπο. Από την ημέρα όπου επιλέχθηκε στο Draft, στην πρώτη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους και από εκεί στην… εκτόξευση.

Στο πρώτο All Star Game, στο επόμενο και φυσικά σε όλα όσα έχει κάνει στα παρκέ του ΝΒΑ, για όσο διάστημα αγωνίζεται εκεί.

Δείτε το βίντεο:

NBA: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Top-10 (vid)

Οι ευχές της FIBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tα χρόνια πολλά των Μπακς στον Αντετοκούνμπο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.