NBA

Σούπερ ανταλλαγή για τους Μιλγουόκι Μπακς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς προχωρούν σε μία ανταλλαγή ουσίας, η οποία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους να προχωρήσουν στα πλέι οφ. Θα αποκτήσουν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τον γκαρντ Τζορτζ Χιλ και τον φόργουορντ, Σαμ Ντέκερ και σε αντάλλαγμα θα δώσουν τον Μάθιου Ντελαβεντόβα, ο οποίος επιστρέφει στο Κλίβελαντ, τον Τζον Χένσον και δύο...
Σούπερ ανταλλαγή για τους Μιλγουόκι Μπακς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς προχωρούν σε μία ανταλλαγή ουσίας, η οποία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους να προχωρήσουν στα πλέι οφ.

Θα αποκτήσουν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς τον γκαρντ Τζορτζ Χιλ και τον φόργουορντ, Σαμ Ντέκερ και σε αντάλλαγμα θα δώσουν τον Μάθιου Ντελαβεντόβα, ο οποίος επιστρέφει στο Κλίβελαντ, τον Τζον Χένσον και δύο επιλογές στα Draft: ένα για τον πρώτο γύρο και άλλο ένα (μελλοντικό) για τον δεύτερο γύρο.

Ο 32χρονος Χιλ, ο νέος συμπαίκτης πλέον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει αγωνιστεί σε Σαν Αντόνιο, Ιντιάνα, Γιούτα και Σακραμέντο, προτού μετακινηθεί πέρσι στο Κλίβελαντ, όπου αγωνίστηκε στους τελικούς του NBA.

Κλάμα: Το νέο επεισόδιο του Shaqtin’ A Fool είναι εδώ (vid)

Ο παίκτης που θέλει ο ΛεΜπρόν στους Λέικερς (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ ανταλλαγή για τους Μιλγουόκι Μπακς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.