NBA

«Σύννεφα» στη σχέση Εμπίιντ – Φιλαδέλφεια

Απογοητευμένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του μετά την μεταγραφή του Μπάτλερ
«Σύννεφα» στη σχέση Εμπίιντ – Φιλαδέλφεια

Φαίνεται πως ακόμη και άθελά του, ο Τζίμι Μπάλτερ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα  στους συμπαίκτες του, καθώς ο Τζοέλ Εμπίιντ τα έχει… πάρει με τον προπονητή του.

Συγκεκριμένα, από την ημέρα που ο Μπάτλερ πήγε στην Φιλαδέλφεια, ο Εμπίιντ έχει πολύ άσχημα ποσοστά και δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που κυριαρχούσε στην ρακέτα ως τώρα. Μάλιστα έκατσε να ξεκουραστεί κόντρα στο Ντιτρόιτ, αλλά έκανε δηλώσεις, όπου ουσιαστικά πέταξε «καρφιά» στον προπονητή του, γιατί θεωρεί πως του μειώνει τον ρόλο του στην ομάδα, από την ημέρα που έφτασε σε αυτήν ο Μπάτλερ.

«Δεν είμαι ο εαυτός μου τελευταία. Κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμαι, ο οποίος είναι να ανοίγω χώρους στους συμπαίκτες μου. Γι’ αυτό και σουτάρω με τραγικά ποσοστά. με ξεκινά από την περίμετρο στις επιθέσεις και αυτό με έχει τσαντίσει!», είπε αρχικά ο Εμπίιντ και συνέχισε:

«Το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν παίζω καλά. Πρέπει να ανοίγω χώρους στους συμπαίκτες μου, αλλά το κάνω συνεχώς με τον τρόπο που παίζουμε πλέον. Περνάω περισσότερη ώρα στην περίμετρο».

Γι’ αυτό ρωτήθηκε και ο προπονητής, Μπρεντ Μπράουν, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, διαφωνώντας πάντως με τον παίκτη του.

«Δεν θέλω να σταθώ σε αυτά που είπε. Αλλά νομίζω ότι γενικά όλοι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να δημιουργήσουμε χώρους στον Τζοέλ να επιτεθεί», ανέφερε.

Εκπληκτικοί Νετς επικράτησαν των Ράπτορς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σύννεφα» στη σχέση Εμπίιντ – Φιλαδέλφεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.