NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Μπορούν και χωρίς τον Γιάννη!

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν πολύ εύκολα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 108-92, παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Μιλγουόκι Μπακς: Μπορούν και χωρίς τον Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν μάθει να νικούν και χωρίς αυτόν!

Αυτό φάνηκε και στην επικράτησε με 108-92 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου ο «Greek Freak» δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Μιλγουόκι έχει δείξει ότι μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα. Έχει φτιάξει χαρακτήρα και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα φέτος.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το σκορ στην πρώτη περίοδο ήταν 31-18, ενώ η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +18 στο τέλος του ημιχρόνου (59-41).

Για τους Μιλγουόκι Μπακς ξεχώρισε ο Έρικ Μπλέντσο με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Μπρόγκτον είχε 18 πόντους και ο Μίντλετον 16 πόντους.

Για τους Καβαλίερς, ο Νανς είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Σέξτον είχε 15 πόντους και ο Τόμπσον 12 πόντους.

Μετά τη νίκη τους, οι Μπακς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 18-8, ενώ οι Καβαλίερς παραμένουν στην προτελευταία με 6-21.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα:

NBA: Με… μανιασμένο Αντετοκούνμπο το Top-5 (vid)

Με τον Γουόκερ κορυφαίο οι Χόρνετς ξεπέρασαν τους Νικς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλγουόκι Μπακς: Μπορούν και χωρίς τον Γιάννη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.