NBA

Γουόριορς: Με κορυφαίο Κάρι εύκολα τους Τίμπεργουλβς!

Οι Γουόριορς νίκησαν σχετικά άνετα τους Τίμπεργουλβς 116-108, με τον Στεφ Κάρι να πετυχαίνει 38 πόντους με 7/14 τρίποντα!
Γουόριορς: Με κορυφαίο Κάρι εύκολα τους Τίμπεργουλβς!

Η επιστροφή του Στεφ Κάρι έχει επαναφέρει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα… γνωστά τους επίπεδα, όπως φάνηκε και κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τη νίκη τους 116-108.

Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι απολαυστικός, αφού πέτυχε 38 πόντους για τους πρωταθλητές και μάλιστα είχε 7/14 τρίποντα.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν από την αρχή το προβάδισμα και κατάφεραν να το διατηρήσουν χωρίς να χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτό, παρά την αντεπίθεση των αντιπάλων τους στην τελευταία περίοδο.

Το πρώτο δωδεκάλεπτο έληξε στο 30-24, το ημίχρονο ήταν ισόπαλο με 63-57, ενώ μετά την τρίτη περίοδο οι Γουόριορς ήταν μπροστά με 91-77! Απλά οι «Λύκοι» μείωσαν στην τελευταία περίοδο με το τελικό σκορ να κλείνει στο 116-108.

Εκτός του Κάρι, ο Κλέι Τόμπσον είχε 26 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ είχε 22 πόντους. Από τους Γουλβς ξεχώρισε ο Τάουνς με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Οι Γουόριορς είναι πλέον στο 19-9 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Δύσης, ενώ οι Τίμπεργουλβς είναι στο 13-14.

Μιλγουόκι Μπακς: Μπορούν και χωρίς τον Γιάννη!

Με τον Γουόκερ κορυφαίο οι Χόρνετς ξεπέρασαν τους Νικς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γουόριορς: Με κορυφαίο Κάρι εύκολα τους Τίμπεργουλβς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.