NBA

Ο Νοβίτσκι επιστρέφει στην δράση!

Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ματς των Μάβερικς κόντρα στους Σανς
Ο Νοβίτσκι επιστρέφει στην δράση!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ντιρκ Νοβίτσκι στα παρκέ του NBA, φαίνεται πως ήρθε αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του παίκτη και το ESPN!

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ματς με τους Φοίνιξ Σανς, τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/12) για την Ελλάδα, καθώς έχει ολοκληρώσει την θεραπεία που έκανε μετά την επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Γερμανός άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, στην 21η σεζόν του στον μαγικό κόσμο του NBA, κάτι που περιμένει με ανυπομονησία.

«Το να βρω ρυθμό είναι δύσκολο καθώς το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν τον περασμένο Μάρτιο. Κανείς δεν μένει τόσους μήνες εκτός και επιστρέφει πανέτοιμος. Θα είναι μια πρόκληση να παίξω κόντρα σε παίκτες νεότερους, με την ταχύτητα που έχει πλέον το παιχνίδι. Θα μου πάρει κάποια παιχνίδι να το συνηθίσω, αλλά θα δω πως θα πάει. Δεν πρόκειται να παίζω 30 λεπτά πλέον έτσι κι αλλιώς. Ίσως θα δοκιμάσω να παίξω και να δω πως θα πάει», είπε στους δημοσιογράφους.

Ακόμη και αν δε χρησιμοποιηθεί σε αυτό το ματς, είναι σίγουρο πως θα παίξει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, στην τελευταία του, όπως όλα δείχνουν, σεζόν στο μπάσκετ.

NBA: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο το Top-10 (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νοβίτσκι επιστρέφει στην δράση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.