NBA

Νετς: Διεύρυναν το τρομερό σερί τους, νίκησαν και τους Λέικερς

Οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν 115-110 των Λος Άντζελες Λέικερς φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο ρεκόρ μέχρι στιγμής
Νετς: Διεύρυναν το τρομερό σερί τους, νίκησαν και τους Λέικερς

Οι Μπρούκλιν Νετς συνεχίζουν το απίστευτο σερί τους και μάλιστα ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Λος Άντζελες Λέικερς, των οποίων και επικράτησαν με 115-110.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι αυτή την στιγμή έχουν το μεγαλύτερο εν ενεργεία σερί νικών στο ΝΒΑ!

Το παιχνίδι έγειρε από την αρχή υπέρ της ομάδας του Μπρούκλιν και μάλιστα κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε και τους 13 πόντους υπέρ τους.

Ωστόσο οι Λέικερς αντεπιτέθηκαν και διεκδίκησαν στο τέλος να πάρουν αυτοί τη νίκη. Οι Νετς όμως άντεξαν την πίεση, έβγαλαν μεγάλα καλάθια με τους Ράσελ και Χόλις-Τζέφερσον κι έφτασαν στη νίκη.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι είναι η έκτη συνεχόμενη το ρεκόρ τους, εξακολουθεί να έχει αρνητικό πρόσημο και είναι στο 14-18. Αντίθετα, παρά την ήττα, οι Λέικερς έχουν 18-13.

Ο Ράσελ με 22 πόντους και 13 ασίστ ξεχώρισε για του νικητές. Ο Χάρις είχε 19 πόντους, ο Ντίνγουϊντι 18 πόντους και ο Χόλις-Τζέφερσον 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Μπολ 23 πόντους και ο Κούζμα 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

https://youtu.be/Pq5gyp1d3kc

Οι διαιτητές απάντησαν για τις… βηματάρες του Χάρντεν!

Επικοί Starters: Τα σάλια του ΛεΜπρόν και η… κιθάρα του Στίβενσον (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νετς: Διεύρυναν το τρομερό σερί τους, νίκησαν και τους Λέικερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.