NBA

NBA: Για πρώτη φορά ματς στην Ινδία!

Δύο αγώνες της preseason θα γίνουν στην Βομβάη τον Οκτώβρη
NBA: Για πρώτη φορά ματς στην Ινδία!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των σπορ στις ΗΠΑ, θα φιλοξενηθεί αγώνας στην Ινδία, καθώς το NBA αποφάσισε να γίνουν εκεί δύο ματς.

Συγκεκριμένα, στην preseason της επόμενης σεζόν, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Ιντιάνα Πέισερς, θα δώσουν δύο παιχνίδια στην Βομβάη, στις 4 και 5 Οκτωβρίου!

Η λίγκα συνεχίζει να επεκτείνει τους ορίζοντές της με ματς εκτός συνόρων. Προς το παρόν, ματς της κανονικής σεζόν γίνονται μόνο σε Λονδίνο και Πόλη του Μεξικού, αλλά στην preseason για χρόνια τώρα, γίνονται αγώνες σε Κίνα, Ιαπωνία και τώρα και στην Ινδία.

Έχουν υπάρξει βέβαια και φιλικά σε ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά στο NBA θέλουν να επεκταθούν σε αγορές που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη, αλλά έχουν μεγάλη απήχηση.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει βέβαια και ο ιδιοκτήτης των Σακραμέντο Κινγκς σε αυτή τη κίνηση, ο Βίβεκ Ράνανταϊβ, που είναι ινδικής καταγωγής.

Οι Πέισερς έκαναν «πέσιμο» στους διαιτητές! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA: Για πρώτη φορά ματς στην Ινδία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.