NBA

Αντετοκούνμπο: Πρωτοχρονιάτικο κέρασμα με triple double (vids)

O Αντετοκούνμπο με το 3ο triple double στη σεζόν, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Νετς, 129-115
Αντετοκούνμπο: Πρωτοχρονιάτικο κέρασμα με triple double (vids)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει triple double, οι Μιλγουόκι Μπακς υπέταξαν εντός έδρας τους Μπρούκλιν Νετς 129-115, φθάνοντας το ρεκόρ τους στο 25-10, το κορυφαίο αυτή τη στιγμή στην κανονική περίοδο στο NBA.

Ο Έλληνας σταρ σε 34:20 λεπτά συμμετοχής είχε 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, καθώς και δύο κλεψίματα και τρία μπλοκ, πετυχαίνοντας το τρίτο triple double στη σεζόν.

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, καθώς όταν οι Νετς πλησίασαν στο 116-109, επέστρεψε στο παρκέ και με οκτώ προσωπικούς πόντους έφθασε το σκορ στο 126-113, τελειώνοντας και το παιχνίδι.

Νωρίτερα οι Μπακς που είχαν 14 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, και τελείωσαν με 21/51 προηγήθηκαν με 71-52 μετά τα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα, με 95-69 και 106-86 στο 36ο λεπτό.

Στη συνέχεια επαναπαύτηκαν οι Νετς το εκμεταλλεύτηκαν, ροκάνισαν τη διαφορά, έγιναν απειλητικοί, όμως ο Αντετοκούνμπο είχε αντίθετη άποψη.

Άξιοι συμπαραστάτες του ο Κρις Μίντλετον (29 πόντους, επτά ασίστ) και ο Μπρουκ Λόπες με 24 πόντους (7/15 τρίποντα).

Από τους Νετς, ο Νάπιερ με 32 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

NBA: Το λογοπαίγνιο με το Giannis (vid)

NBA: Ο Αντριου Γουίγκινς άφησε τη φανέλα του (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Πρωτοχρονιάτικο κέρασμα με triple double (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.