NBA

Το κοινό στη Βοστόνη αποθεώνει τον Ντιρκ Νοβίτσκι (video)

To κοινό σηκώθηκε όρθιο για τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Τούτη ήταν η 18η φορά που πατάει το παρκέ στο TD Garden της Βοστόνης. Πιθανότατα να είναι και η τελευταία. Ο Γερμανός πέρασε στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Μάβερικς και αποθεώθηκε. Ο κόσμος ξεκίνησε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Στη συνέχεια έγινε έντονο. Και στο τέλος οι...
Το κοινό στη Βοστόνη αποθεώνει τον Ντιρκ Νοβίτσκι (video)

To κοινό σηκώθηκε όρθιο για τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Τούτη ήταν η 18η φορά που πατάει το παρκέ στο TD Garden της Βοστόνης. Πιθανότατα να είναι και η τελευταία.

Ο Γερμανός πέρασε στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Μάβερικς και αποθεώθηκε. Ο κόσμος ξεκίνησε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Στη συνέχεια έγινε έντονο. Και στο τέλος οι φίλαθλοι συνέχισαν να χειροκροτούν και να κραυγάζουν όρθιοι.

Ο Νοβίτσκι επιχείρησε να τους… αποζημιώσει με ένα εύστοχο σουτ. Δεν τα κατάφερε. Η ιστορία θα καταγράψει πως ο Γερμανός σέντερ έμεινε άποντος.

Μολονότι επιχείρησε ακόμη και στο ένα δευτερόλεπτο που απέμενε να πετύχει το τρίποντο της… παρηγοριάς. Και τι παρηγοριά… Ο Γερμανός ήθελε ένα δίποντο για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ ομάδας της Δύσης στην έδρα των Σέλτικς. Μετρούσε 426 πόντους, έναντι 427 του Κόμπε Μπράιαντ.

Φυσικά και το κοινό στο «TD Garden» δεν ήθελε να μείνει το ρεκόρ σε έναν… Λέικερ. Μόνο που ατύχησε.

«Ήταν κάτι γλυκό, σούπερ συναισθηματικό», παραδέχτηκε για το χειροκρότημα ο πρωταθλητής του NBA το 2011.

https://www.facebook.com/NBANEWS.tv/videos/1966550330064756/

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο και νίκη για τους Μπακς κόντρα στους Χοκς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το κοινό στη Βοστόνη αποθεώνει τον Ντιρκ Νοβίτσκι (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.