NBA

Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για το ματς με τους Γουίζαρντς

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να μην αγωνιστεί απόψε (02:00 τα ξημερώματα) κόντρα στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, καθώς αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα τραυματισμού! Ο Giannis πονάει στον δεξιό τετρακέφαλο, αλλά και στον αριστερό γλουτό του, προβλήματα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με το Χιούστον. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μπακς, οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο NBA (29-11)...
Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για το ματς με τους Γουίζαρντς

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να μην αγωνιστεί απόψε (02:00 τα ξημερώματα) κόντρα στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, καθώς αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα τραυματισμού!

Ο Giannis πονάει στον δεξιό τετρακέφαλο, αλλά και στον αριστερό γλουτό του, προβλήματα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με το Χιούστον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μπακς, οι οποίοι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο NBA (29-11) δεν πρόκειται να τον ζορίσουν να αγωνιστεί. Ήδη τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα των αμφίβολων για την αναμέτρηση με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Το φλερτ της Κένταλ Τζένερ και του Μπεν Σίμονς στο «καυτό» της βίντεο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο: Αμφίβολος για το ματς με τους Γουίζαρντς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.