NBA

Ντάλας Μάβερικς: Τέλος η σεζόν για τον Μπαρέα

Ο τραυματισμός του Τζέι τζέι Μπαρέα στο παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μόνο ελαφρύς δεν ήταν, καθώς τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι έκοψε τον αχίλλειο. Λίγες ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι των «Μαβς» στην regular season, οι φόβοι για τον τραυματισμό του Τζέι Τζέι Μπαρέα επιβεβαιώθηκαν. Ο 34χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς...
Ντάλας Μάβερικς: Τέλος η σεζόν για τον Μπαρέα

Ο τραυματισμός του Τζέι τζέι Μπαρέα στο παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μόνο ελαφρύς δεν ήταν, καθώς τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι έκοψε τον αχίλλειο.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι των «Μαβς» στην regular season, οι φόβοι για τον τραυματισμό του Τζέι Τζέι Μπαρέα επιβεβαιώθηκαν. Ο 34χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς στο πόδι και από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι για πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Αυτό σημαίνει πως η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Πορτορικανό γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τους πρώτους μήνες της σεζόν 2019-20.

Η… εκδίκηση του Γκρίφιν στην επιστροφή του στο Λ.Α. (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντάλας Μάβερικς: Τέλος η σεζόν για τον Μπαρέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.