Sportime
NBA

ΝΒΑ:  Ο Αντετοκούνμπο «εκτέλεσε» και την Ατλάντα (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 33 πόντους, οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Ατλάντα Χοκς

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΝΒΑ:  Ο Αντετοκούνμπο «εκτέλεσε» και την Ατλάντα (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά ο ηγέτης για τους Μπακς, που πέρασαν με άνεση από την έδρα των Ατλάντα Χοκς με 133-114 και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία.

Ο Αντετοκούνμπο έχοντας περισσότερο εκτελεστικό ρόλο, ήταν με διαφορά ο κορυφαίος σκόρερ για το Μιλγουόκι, σε κάτι λιγότερο από 31 λεπτά συμμετοχής, είχε 33 πόντους με 9/17 σουτ, μάζεψε έξι ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, είχε ένα μπλοκ και τρία κλεψίματα.

Ο Ερικ Μπλέντσο (24 πόντοι, 10 ασίστ) και ο Κρις Μίντλεντον (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν άξιος συμπαραστάτες του.

Το Μιλγουόκι έφθασε στο 30-12, το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ για την κανονική περίοδο στο NBA, σε Δύση και Ανατολή.

Οι Χοκς δεν απέφυγαν την 30ή ήττα σε 43 παιχνίδια, με τον Τρέι Γιανγκ να έχει 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Τζον Κόλινς (13 πόντους, 11 ριμπάουντ).

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε μόλις για τρία λεπτά, έχοντας ένα άστοχο σουτ.

Out like Fight Night!! ❌#FearTheDeerpic.twitter.com/NRhUU1ULAw

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 13, 2019

DO IT FOR THE CULTURE!! pic.twitter.com/RsMIMv5vOF

— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 13, 2019

Ήττα στο τέλος για τους Σέλτικς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ορισμός του… clutch (video)

Επίσης σε κατηγορίες: Sportime Live Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα