NBA

Σκαριόλο: «Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης φαινόμενο»

Ο Ισπανός προπονητής αποθέωσε τον Greek Freak στην Marca
Σκαριόλο: «Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης φαινόμενο»

Για την αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Marca, ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, εργάζεται ως βοηθός προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς και ρωτήθηκε για τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς.

«Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που ήρθε νωρίς στο NBA και είναι ένα φαινόμενο», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο. Ο Σκαριόλο γνωρίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να βρει μπροστά του τον Γιάννη στο Παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ, εφ’ όσον ο Έλληνας φόργουορντ δώσει το παρόν με την Εθνική και τον εκτιμά πολύ ως παίκτη.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Σερτζ Ιμπάκα, τον οποίο έχει στην ομάδα του Τορόντο, αναφέροντας πως μαζί με τον Γιάννη, είναι ένας παίκτης που έφτασε στις ΗΠΑ με σκοπό να του αναπτύξουν το ταλέντο στο μπάσκετ, πράγμα που κατάφερε αρχικά η Οκλαχόμα, που ήταν και ο πρώτος του σταθμός.

«Οι ομάδες έχουν μεγάλη ικανότητα να αποκτούν σπουδαίους παίκτες, να εντοπίζουν νωρίς αθλητές με ταλέντο και να τους πείθουν να έρχονται και να παίξουν μπάσκετ εδώ. Με τον Σερζ η Οκλαχόμα είχε τη διορατικότητα και ήταν σε θέση να τον φέρει στο ΝΒΑ ενώ εκείνος ακόμα αναπτυσσόταν. Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη, είναι ένας ακόμα παίκτης που ήλθε νωρίς στο ΝΒΑ και είναι φαινόμενο», είπε για τους δύο.

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να διαχειριστώ τον πόνο» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκαριόλο: «Ο Αντετοκούνμπο είναι παίκτης φαινόμενο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.