NBA

Το Sportime.gr στο Λονδίνο: Η αποθέωση των Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς

Ο Τσέισον Ραντλ ζει στον κόσμο των θαυμάτων. Στον (μπασκετικό) πλανήτη όπου το φανταστικό και το πραγματικό ανταμώνουν. Το ονομάζουν NBA. Μόνο που ο γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς εμπιστεύεται ό,τι αντικρίζουν τα μάτια του. ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ Κάπου εδώ χρειάζονται συστάσεις. Ο Ραντλ δεν θα έπρεπε να μας είναι άγνωστος στην Ευρώπη. Εκανε...
Το Sportime.gr στο Λονδίνο: Η αποθέωση των Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς

Ο Τσέισον Ραντλ ζει στον κόσμο των θαυμάτων. Στον (μπασκετικό) πλανήτη όπου το φανταστικό και το πραγματικό ανταμώνουν. Το ονομάζουν NBA.

Μόνο που ο γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς εμπιστεύεται ό,τι αντικρίζουν τα μάτια του.

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΟΓΛΟΥ

Κάπου εδώ χρειάζονται συστάσεις. Ο Ραντλ δεν θα έπρεπε να μας είναι άγνωστος στην Ευρώπη.

Εκανε το τρόπον τινά αγροτικό του στην Τσεχία με τη φανέλα της Νίμπουρκ. Και την περσινή σεζόν ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης! Πρωταθλητής Ευρώπης και συμπαίκτης του ανθρώπου που έρχεται να… παρασύρει τα πάντα στο διάβα του, του Λούκα Ντόντσιτς. Του Λούκα Μάτζικ, όπως τον αποκαλούν στο Ντάλας!

Βλέπετε, ό,τι μοιάζει με φανταστικό για τον κόσμο του NBΑ, για τον Ραντλ είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τον αντίκρισε πέρσι. Και ήξερε.

«Φυσικά και περίμενα πως θα παίξει. Είδα το μεγαλείο του. Και σκέφτηκα πως αυτό το παιδί είναι ξεχωριστό. Είναι απίθανα τα οσα κάνει και του αξίζει. Εχει δουλέψει τόσο πολύ σκληρά γι’ αυτό. Είναι αγνός. Τόσο το παιχνίδι του, όσο και ο ίδιος», εξήγησε στο Sportime.gr ο 25χρονος γκαρντ.

Και αφού η κουβέντα έφτασε στα… υπερφυσικά όντα, ήρθε η σειρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Βλέπετε τι κάνει κάθε βράδυ; Φυσικά και είναι υποψήφιος MVP. Κάθε φορά που λες «Greek Freak» βλέπεις τις αντιδράσεις. Κάθε απίθανα πράγματα και του αξίζει κάθε αναγνώριση. Είναι ένα κυρίαρχος παίκτης και νομίζω οτι αυτή τη στιγμή η… αναμέτρηση είναι ανάμεσα σε αυτό και τον Τζέιμς (σ.σ.: Χάρντεν. Βλέποντας τον Λούκα και τον Γιάννη – και έχοντας παίξει στην Ευρώπη – ξέρω οτι στην Ήπειρό σας γίνεταιι καταπληκτική δουλειά στην εξέλιξη των παικτών. Έρχονται στο NBA, δείχνουν το ταλέντο τους, μεγαλώνουν τη λίγκα και αποδεικνύουν ότι το άθλημα είναι παγκόσμιο», μας εξήγησε.

Ο άνθρωπος που έχει το δικό του μπέργκερ

Η ιστορία του Τσέισον Ραντλ ακούγεται σχεδόν μοναδική. Ενα μωσαϊκό υπομονής. Και επιμονής.

Μέχρι να καταφέρει να αδράξει αυτό που τελικά επιθυμούσε.

Και το κάνει βοηθώντας τους συνανθρώπους του.

Από το οικογενειακό περιβάλλον του ο Ραντλ μεγάλωσε αλλιώς. Οι γονείς του τον έμαθαν πως πρέπει να βοηθάσει όποιος και όπως μπορεί. Και αυτό το κάνει. Χρησιμοποιώντας το NBA.

«Έχουμε ευλογηθεί, διαθέτουμε ένα δώρο, αφού ο κόσμος μπορεί να δει το ταλέντο μας. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να επιστρέψουμε κάτι. Να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, να του ενισχύσουμε, να τους ενθαρρύνουμε. Με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», τόνισε ο Ράντλ.

Ενας απ΄τους τρόπους για να το πετύχει αυτό είναι το δικό του μπέργκερ!

Είναι πέρα για πέρα αληθινό, αφού στη γενέτειρά του, το Ροκ Άιλαντ του Ιλινόι, ένα εστιατόρια διαθέτει το μπέργκερ «Τσέισον Ραντλ»!

«Ενας φίλος των γονιών μου, ο οποίος άνοιξε ένα εστιατόριο ήρθε και μου είπε οτι θέλει να ονομάσει ένα μπέργκερ του από εμένα. Το έλεγε αλήθεια. Και το έκανε. Αυτό το μπέργκερ είναι… εγώ! Εχει όλα τα αγαπημένα μου συστατικά. Δεν είναι το πιο υγιεινό, αλλά πάντα το απολαμβάνω», υπογράμμισε.

Κετσαπ, μουστάρδα, πατάτες, ένα τηγανητό αυγό και φυσικά ένα μπιφτέκι γεμάτο με καυτερές πιπεριές. Και μπόλικη αγάπη. Οπως λέει ο εμπνευστής της ιδέας, πρωινό και μεσημεριανό μαζί.

Μεγάλο μέρος των εσόδων καταληγει στο ίδρυμα που έχει ο Ραντλ και από εκεί σε οικογένειας που το έχουν ανάγκη.

Δεν έφτανε ο Ντόντιστς για τους Μάβερικς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)

Η απίθανη… παράσταση του Τζέιμς Χάρντεν (pic-vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Sportime.gr στο Λονδίνο: Η αποθέωση των Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.