NBA

Μεγάλη νίκη στην παράταση των Λέικερς κόντρα στους Θάντερ (vid)

Μεγάλη νίκη για τους Λέικερς χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς
Μεγάλη νίκη στην παράταση των Λέικερς κόντρα στους Θάντερ (vid)

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να συνεχίζει να λείπει από το ρόστερ της ομάδας λόγω του τραυματισμού του, οι Λέικερς έπρεπε να ανεβάσουν ρυθμό, κάτι που κατάφεραν κόντρα στους Θάντερ επικρατώντας με 138-128.

Οι «Λιμνάνθρωποι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά, με την ομάδα της Οκλαχόμα να είναι πιο πειστική στο παρκέ, ωστόσο γρήγορα ισορρόπησαν τα πράγματα και βρέθηκαν πάλι κοντά στο σκορ.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες, ωστόσο στην παράταση οι Λέικερς έπαιξαν εξαιρετικά, επικρατώντας 16-6 και πήραν και το παιχνίδι.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κάιλ Κούζμα που πέτυχε 32 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Λόνζο Μπολ πέτυχε νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 18 πόντους με 10 ασίστ.

Από την μεριά των ηττημένων τώρα, ο Πολ Τζορτζ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ξεχώρισαν με 27 και 26 πόντους αντίστοιχα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Νίκη των Γουίζαρντς χωρίς να μπει καλάθι! (vid)

ΝΒΑ: To f… off του Γκρίφιν έφερε πρόστιμο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη νίκη στην παράταση των Λέικερς κόντρα στους Θάντερ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.