NBA

Πόποβιτς: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με τους Σπερς»!

Ο τεχνικός του Σαν Αντόνιο εμφανίστηκε αινιγματικός για το μέλλον του στην ομάδα το καλοκαίρι
Πόποβιτς: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με τους Σπερς»!

Η επιτυχημένη πορεία των Σαν Αντόνιο Σπερς την τελευταία 20ετία, οφείλεται σε (πολύ) μεγάλο μέρος, στον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται στον πάγκο της από το 1996, όπου βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων και ασύλληπτων ρεκόρ στο NBA.

Όμως, σε δηλώσεις που έκανε στους «New York Times», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα! Ο «Ποπ» δεν έδωσε βέβαια μια ξεκάθαρη απάντηση, όμως μετά από τόσα χρόνια παρουσίας συν την ανάληψη της Εθνικής των ΗΠΑ, σίγουρα υπάρχει κούραση και κορεσμός.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου με τους Σπερς, η απάντηση ήταν: «Δεν ξέρω. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές με τον Αρ Σι Μπιούφορντ για το τι θα γίνει. Θα δούμε»…

Αν σταματήσει πάντως, δεν αναμένεται να πάει σε άλλη ομάδα, αλλά θα παραμείνει στην Εθνική των ΗΠΑ για όσο έχει συμβόλαιο και πιθανότατα θα αποσυρθεί μετά. Θα είναι ως το καλοκαίρι του 2020 στην Εθνική ομάδα και τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα για το αν θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του προπονητή ή όχι.

Αυτό είναι το μπάσκετμπολ γαμώτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πόποβιτς: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω με τους Σπερς»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.