NBA

Ο Στιβ Κερ σε ρόλο Thanos και ο Κάζενς το τελευταίο διαμάντι του (video)

Ο Στιβ Κερ είδε τον ΝτεΜάρκους Κάζενς να επιστρέφει στην ενεργό δράση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Η ιστοσελίδα του TNT θέλησε να ασχοληθεί με το ζήτημα. Το έπραξε με μέγιστο ζήλο. Δανείστηκε μία σκηνή από την επική ταινία «Avengers: Infinity War». Μετέτρεψε τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε Thanos (τον… κακό της...
Ο Στιβ Κερ σε ρόλο Thanos και ο Κάζενς το τελευταίο διαμάντι του (video)

Ο Στιβ Κερ είδε τον ΝτεΜάρκους Κάζενς να επιστρέφει στην ενεργό δράση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ιστοσελίδα του TNT θέλησε να ασχοληθεί με το ζήτημα. Το έπραξε με μέγιστο ζήλο. Δανείστηκε μία σκηνή από την επική ταινία «Avengers: Infinity War».

Μετέτρεψε τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε Thanos (τον… κακό της ταινίας) και παρομοίασε τον πρώην σέντερ των Κινγκς και Πέλικανς με το τελευταίο διαμάντι που θέλει να προσθέσει ο χαρακτήρας στο πανίσχυρο όπλο του!

Δείτε την μεταμόρφωση των Γουόριορς και του ίδιου του Κερ.

https://www.facebook.com/NBAONTNT/videos/2540584582623506/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Στιβ Κερ σε ρόλο Thanos και ο Κάζενς το τελευταίο διαμάντι του (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.