NBA

ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη των Μπακς με σούπερ Αντετοκούνμπο! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν 116-106 τους Ντάλας Μάβερικς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 31 πόντους – Δεν έφτανες το triple double του Ντόντσιτς!
ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη των Μπακς με σούπερ Αντετοκούνμπο! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν ακάθεκτοι τη μαγική πορεία τους στο ΝΒΑ, μετά και τη νίκη με 116-106 επί των Ντάλας Μάβερικς, χάρη σε μία τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αν και πολλοί περίμεναν να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στον αδερφό του Κώστα, ο οποίος αγωνίζεται στους Ντάλας Μάβερικς, ο προπονητής των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ επέλεξε εν τέλει να τον κρατήσει στον πάγκο.

Βέβαια ο «Giannis» είχε ένα άλλο μεγάλο αντίπαλο, τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος έκανε το πρώτο του triple double, αλλά αυτό δεν έφτανε για να σταματήσει τα «Ελάφια». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 31 πόντους με 15 ριμπάουντ, ενώ ο Ντόντσιτς είχε 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι Μπακς πήραν τον έλεγχο και διατήρησαν σταθερά ένα προβάδισμα. Ωστόσο στη δεύτερη περίοδο οι Τεξανοί ανέβασε την απόδοσή του, πήρε σημαντικά καλάθια από τον Μάθιους και έκλεισε το δωδεκάλεπτο μπροστά με 57-59.

Οι Μπακς αντέδρασαν, πίεσαν στην άμυνα και πέρασαν εκ νέου μπροστά στο σκορ, ενώ έφτασαν τη διαφορά στους δέκα πόντους 92-82, η όποια πήγε στο +8 στο τέλος της περιόδου (92-84).

Ο Μάβερικς προσπάθησαν εκ νέου να ανατρέψουν τη διαφορά, αλλά οι Μπακς άντεξαν την πίεση πέτυχαν καίρια καλάθια και πήραν την νίκη με 116-106, φτάνοντας το 34-12, το καλύτερο ρεκόρ στο φετινό ΝΒΑ!

https://youtu.be/3EReXZdH3kc

NBA: Νίκη για τους Μπουλς στο Κλίβελαντ

O Αντετοκούνμπο και οι Μπακς καρφώνουν όπως θέλουν (videos)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη των Μπακς με σούπερ Αντετοκούνμπο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.