NBA

Μαρκ Γκασόλ: Φήμες για Ντιτρόιτ! (vid)

Ο Ισπανός σέντερ στις δηλώσεις του έκανε μια αναδρομή στην ζωή του στο Μέμφις!
Μαρκ Γκασόλ: Φήμες για Ντιτρόιτ! (vid)

Οι φήμες πως το χθεσινοβραδινό ματς του Μαρκ Γκασόλ, ήταν το τελευταίο μπροστά τους οπαδούς του Μέμφις, «οργιάζουν» στο NBA.

Και οι δηλώσεις που έκανε ο Ισπανός σέντερ στα αποδυτήρια, έβαλαν μεγαλύτερη «φωτιά», καθώς έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που έπαιξε στους Γκρίζλις, αλλά και στο τί σημαίνει η πόλη γι’ αυτόν!

Η ομάδα θέλει να κάνει tanking και ψάχνει να ανταλλάξει τόσο τον ίδιο, όσο και τον Μάικ Κόνλεϊ, με τους Ντιτρόιτ Πίστονς να ακούγεται έντονα, πως είναι κοντά στο να αποκτήσουν τον Γκασόλ «πακέτο» με τον συμπαίκτη του. Βέβαια ο ίδιος, αστειευόμενος είπε πως δεν ξέρει που θα καταλήξει και ότι ίσως καταλήξει να παίζει με τον αδερφό του στο Σαν Αντόνιο.

https://www.facebook.com/MemphisGrizzlies/videos/314860215828909/?__xts__[0]=68.ARBUjdId3wIlFfogr5kTrZzI1dxcqghQZzOqqPN2ucWYU8Yd4HJwe4EZpw9FihgBTgj4PxgYLcGdoHChhVrFoSF4cadFjfvHlh5mtaeUiXwvc1EEBadVhTNJ_ZI6sARCIpODgky9Kh5l2KEYdjI8R5PYmougXcULCMq6jTDYf3dcSIN8mO1H-mRueZhNgryg5LeezDp1ivWvTD4DbXfd6F4q7ksQtAVJ5xgqEl5WPtXpYrSQb7hkJej3uINorVpZvdsjRt76_U93ZwLFL6BzBmI10IMS8qZE5pcJluZ33Cy-Mu7LKIDvQQZ3Zmrx92y23LmOD5iSHtHwv8hKFxva_JEbVl7PVg&__tn__=-R

Οι Πέλικανς περιμένουν προσφορές για Ντέιβις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκ Γκασόλ: Φήμες για Ντιτρόιτ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.