NBA

Το «καρφί» του Πόποβιτς για Λέοναρντ και οι Κλίπερς

Οι σχέσεις του άσου των Σπερς με την ομάδα δεν είναι καθόλου καλές…
Το «καρφί» του Πόποβιτς για Λέοναρντ και οι Κλίπερς

Από την αρχή της σεζόν ο Κάουι Λέοναρντ έλεγε πως πονάει και δε μπορεί να παίξει, κάτι με το οποίο οι γιατροί των Σαν Αντόνιο Σπερς διαφωνούσαν… Ήρθαν όμως στην επιφάνεια τα αίτια της… νεκρικής σιγής με την κατάστασή του καθώς έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν θέλει να μείνει στην ομάδα του Τέξας.

Και με την κατάσταση να έχει δημοσιοποιηθεί, αρκετές ομάδες περιμένουν στη γωνία για να τον «αρπάξουν» με κάποια ανταλλάγματα. Σύμφωνα με την «USA Today», οι Λος Άντζελες Κλίπερς ετοιμάζουν πρόταση στους Σπερς με αντάλλαγμα δύο επιλογές από τον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ, κάτι που δείχνει ωστόσο πολύ μικρό ως αντάλλαγμα, για τον MVP των τελικών του 2014.

Την ίδια ώρα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τους Γουόριορς, ρωτήθηκε ξανά για τον Λέοναρντ και για το αν θα παίξει, πετώντας ένα «καρφί» για τον παίκτη του.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο και τους ανθρώπους του… Μέχρι στιγμής, λένε πως δεν είναι έτοιμος να επανέλθει. Οπότε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε από εκεί και πέρα. Προς το παρόν βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για αποθεραπεία, για να γίνει καλά», ήταν τα… ψυχρά του λόγια μπροστά στους δημοσιογράφους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «καρφί» του Πόποβιτς για Λέοναρντ και οι Κλίπερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.