NBA

Σόκαραν τους Σίξερς οι Χιτ (vid)

Την ρεβάνς πήρε η ομάδα του Μαϊάμι απέναντι στους 76ερς, φέρνοντας την σειρά στα ίσα
Σόκαραν τους Σίξερς οι Χιτ (vid)

Μπορεί να έκαναν επίδειξη δύναμης στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Χιτ, οι Σίξερς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε στον δεύτερο αγώνα, με την ομάδα της Φιλαδέλφεια να γνωρίζει την ήττα με 113-103.

Η ομάδα του Μαϊάμι, έδειξε σε όσους την είχαν ξεγραμμένη, ότι η εμπειρία εκτός του ταλέντου μπορεί να παίξει πολύ μεγάλη σημασία και κατάφεραν να σοκάρουν την νεαρή ομάδα των 76ερς.

Παίζοντας ανά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και έχοντας ένα Ντουέιν Ουέιντ από τα παλιά, σκοράροντας 28 πόντους, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ, οι Χιτ δεν μπορούσαν να χάσουν και φέρνουν πλέον την σειρά στην έδρα τους.

Άξιοι συμπαραστάτες του 36χρονου γκαρντ, που μάλιστα ανέβηκε και στην 10η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στα πλέι οφ, ήταν οι Γκόραν Ντράγκιτς και Τζέιμς Τζόνσον, που πρόσθεσαν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Για τους ηττημένους, ο Μπεν Σίμονς έκανε ακόμα ένα μεστό παιχνίδι έχοντας 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Σάριτς τον ακολούθησε από κοντά με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=wcgIyE9drM8

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σόκαραν τους Σίξερς οι Χιτ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.