NBA

Σαρώνει η φανέλα του Giannis

Κάποτε οι Αμερικάνοι αδυνατούσαν να προφέρουν το όνομά του. Κοιτούσαν τη φανέλα του και απορούσαν. Τα χρόνια πέρασαν. Οι Αμερικάνοι και όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν πια καμία δυσκολία. Ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και αποδεικνύεται πως λατρεύουν και τη φανέλα με το… αλφάβητο! Ο Giannis κατέχει την 4η σε πωλήσεις φανέλα στο ΝΒΑ παγκοσμίως...
Σαρώνει η φανέλα του Giannis

Κάποτε οι Αμερικάνοι αδυνατούσαν να προφέρουν το όνομά του. Κοιτούσαν τη φανέλα του και απορούσαν.

Τα χρόνια πέρασαν. Οι Αμερικάνοι και όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν πια καμία δυσκολία. Ξέρουν ποιος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και αποδεικνύεται πως λατρεύουν και τη φανέλα με το… αλφάβητο!

Ο Giannis κατέχει την 4η σε πωλήσεις φανέλα στο ΝΒΑ παγκοσμίως για την τρέχουσα σεζόν. Μαζί με την προσωπική… έκρηξη του, έχει έρθει και εκείνη των Μιλγουόκι Μπακς.

Η ομάδα του Ουισκόνσιν βρίσκεται στην 6η θέση αναφορικά με τις πωλήσεις της σε όλα τα προϊόντα που φέρουν το έμβλημα της ομάδας!

Στο τέλος της περσινής σεζόν ο «Κούνμπο» ήταν στην 8η θέση των πωλήσεων, ενώ τον Δεκέμβριο του 2016 είχε γίνει ο πρώτος παίκτης των Μπακς που… εισέβαλλε στην πρώτη 15άδα, έπειτα από τον Γκάρι Πέιτον (σ.σ. αγωνίστηκε εκεί για 29 παιχνίδια) τον Δεκέμβριο του 2003.

Οσο για τα προϊόντα των Μπακς; Προωθήθηκαν δύο θέσεις (8 πέρσι, 6 φέτος, σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαρώνει η φανέλα του Giannis», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.