NBA

Δεύτερη νίκη των Πέλικανς μέσα στο Πόρτλαντ (vid)

Εξαιρετική ήταν η ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που κατάφερε να πάρει μία ακόμα νίκη κάνοντας το 2-0 και να φέρει την σειρά στην έδρα της
Δεύτερη νίκη των Πέλικανς μέσα στο Πόρτλαντ (vid)

Μπορεί πολλοί να μην υπολόγιζαν στους Νιου Όρλεαν Πέλικανς, πριν ξεκινήσει η σειρά κόντρα στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ωστόσο αυτοί βάλθηκαν να τους τρελάνουν όλους.

Με κορυφαίο τον Χόλιντεϊ που κατάφερε να σκοράρει 33 πόντους, οι Πέλικανς πήραν δεύτερη μεγάλη νίκη με 111-102, μέσα στο Πόρτλαντ και πλέον με την σειρά στο 2-0, φέρνουν την υπόθεση πρόκριση στην έδρα τους.

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής αρκετά επεισοδιακό με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το ποια θα πάρει την νίκη, με τους Μπλέιζερς να δείχνουν μία ελαφρά ανωτερότητα πηγαίνοντας μάλιστα στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 59-54.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο παρκέ κάνοντας μία τελείως διαφορετική εμφάνιση και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Λίγο πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, η ομάδα του Πόρτλαντ έφτασε να προηγείται με ένα πόντο 100-99, ωστόσο εκεί μίλησε η ψυχραιμία των παικτών των Πέλικανς, που με τρία τρίποντα εκτόξευσαν την διαφορά και τελικώς πήρα την νίκη.

Μαζί με τον Χόλιντεϊ για τους νικητές, εξαιρετικός ήταν και ο Ντέιβις με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους, εκείνος που διασώθηκε ήταν ο ΜακΚόλουμ, ο οποίος σκόραρε 22 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, ωστόσο δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια για το κάτι παραπάνω.

https://www.youtube.com/watch?v=URCrhPxQBG4

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεύτερη νίκη των Πέλικανς μέσα στο Πόρτλαντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.