NBA

«Εξαφάνισαν» τους Τίμπεργουλβς οι Ρόκετς (vid)

Επίδειξη δύναμης από τις «ρουκέτες» του Χιούστον, που διέλυσαν την ομάδα της Μινεσότα
«Εξαφάνισαν» τους Τίμπεργουλβς οι Ρόκετς (vid)

Καθόλου δεν δυσκολεύτηκαν οι Ρόκετς να πάρουν και την δεύτερη νίκη κόντρα τους Τίμπεργουλβς με 102-82 και πλέον πηγαίνουν στην Μινεσότα, με μοναδικό στόχο την «σκούπα».

Η ομάδα του Χάρντεν ήταν εξαιρετική και εκτός της πρώτης περιόδου, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της, εξαφανίζοντας τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα οι Ρόκετς κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά μέχρι και στους 25 πόντους (71-46) λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου και κάπου εκεί φάνηκε πως το παιχνίδι είχε κριθεί, με την ομάδα της Μινεσότα να μην μπορεί να βρει κάποιο σημείο ώστε να ξεσπάσει και να επιστρέψει.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κρις Πολ, ο οποίος σκόραρε 27 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ ο Γκρίν πρόσθεσε ακόμα 19. Ο Χάρντεν έμεινε στους 12 πόντους, κάτι που ευτυχώς για την ομάδα του Χιούστον δεν της κόστισε.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Μπιέλιτσα ήταν ο μόνος που κατάφερε να ξεχωρίσει βάζοντας 16 πόντους, ενώ στα χαμηλά κινήθηκε ο Γουίγκινς που σκόραρε 13, όντας απογοητευτικός.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα :

https://www.youtube.com/watch?v=n9eRzq8yc8w

Τα αποτελέσματα : 

  • Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς : 100 – 97
  • Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ : 95 – 102

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Εξαφάνισαν» τους Τίμπεργουλβς οι Ρόκετς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.