NBA

Οι Σίξερς έκαναν το «μπρέικ» στο Μαϊάμι (vid)

«Επιστροφή» για τους Σίξερες που έκαναν το 2-1, κόντρα στους Χιτ. Συνεχίζει να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις το ζευγάρι Χιτ και Σίξερς, αφού απόψε ήταν η σειρά της ομάδας από την Φιλαδέλφεια, να κάνει το «break», αφού πέρασαν άνετα από το Μαϊάμι με 108-128. Οι Σίξερς δεν άφησαν περιθώρια στους Χιτ, νίκησαν εύκολα και έκαναν το 2-1,...
Οι Σίξερς έκαναν το «μπρέικ» στο Μαϊάμι (vid)

«Επιστροφή» για τους Σίξερες που έκαναν το 2-1, κόντρα στους Χιτ.

Συνεχίζει να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις το ζευγάρι Χιτ και Σίξερς, αφού απόψε ήταν η σειρά της ομάδας από την Φιλαδέλφεια, να κάνει το «break», αφού πέρασαν άνετα από το Μαϊάμι με 108-128.

Οι Σίξερς δεν άφησαν περιθώρια στους Χιτ, νίκησαν εύκολα και έκαναν το 2-1, χάρη στον εξαιρετικό Έμπιντ, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους. Πολύ καλή η παρουσία και του Μπελινέλι (21 πόντοι), ενώ την τριάδα των διακριθέντων έκλεισε ο Σίμονς με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη, για τους ηττημένους κορυφαίοι ήταν ο Ντράγκις με 23 πόντους και 8 ασίστ και ο Ουίνσλου που σημείωσε double double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δείτε τα highlight του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=oMJFtNjw7kk

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Σίξερς έκαναν το «μπρέικ» στο Μαϊάμι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.