NBA

«Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» από την παρέα του ΛεΜπρόν! (vid)

Με μια επιβλητική νίκη, οι Καβαλίερς έκαναν το 4-0 και πέρασαν στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, σαρώνοντας τους «δεινόσαυρους» με 128-93. Οι Καβαλίερς συνέχισαν την «πελατειακή» σχέση με τους Καναδούς και έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει δέκα σερί νίκες κόντρα σε έναν αντίπαλο, στα πλέι οφ. Μετά το νικητήριο καλάθι στο φινάλε...
«Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» από την παρέα του ΛεΜπρόν! (vid)

Με μια επιβλητική νίκη, οι Καβαλίερς έκαναν το 4-0 και πέρασαν στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, σαρώνοντας τους «δεινόσαυρους» με 128-93.

Οι Καβαλίερς συνέχισαν την «πελατειακή» σχέση με τους Καναδούς και έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει δέκα σερί νίκες κόντρα σε έναν αντίπαλο, στα πλέι οφ.

Μετά το νικητήριο καλάθι στο φινάλε του Game 3 και τα εμφράγματα που προκάλεσε στο Τορόντο, ο ΛεΜπρόν πραγματοποίησε μια ακόμα «βασιλική» εμφάνιση και στο τέταρτο -και τελευταίο- παιχνίδι με τους Ράπτορς.

Ο Τζέιμς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ, χάνοντας στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να χριστεί «τριπλός».

Εξαιρετικός όμως ήταν και ο Κέβιν Λοβ που σημείωσε 23 πόντους, ενώ ο Κόρβερ με 16 συμπλήρωσε την τριάδα των πρώτων σκόρερ του Κλίβελαντ.

Για τους ηττημένους που δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στο βάρος των περιστάσεων, παρά το γεγονός ότι πολλοί έκαναν λόγο για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Ράπτορς, οι μόνοι που κατάφεραν να διασωθούν ήταν ο Βαλαντσούνιας που σκόραρε 18 πόντους και οι ΝτεΡόζαν και Μάιλς που σημείωσαν από 13 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο με τα αναλυτικά highlight του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=QaeX6cF0LzA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» από την παρέα του ΛεΜπρόν! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.