NBA

H παρέμβαση του προέδρου των Ράπτορς πριν την απόλυση του Κέισι

Συμβαίνουν και στα καλύτερα «σπίτια». Η πίεση των πλέι οφ είναι ανυπέρβλητη, βλέπετε. Πόσω μάλιστα όταν κάποιος συνειδητοποιεί πως το τέλος πλησιάζει. Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι ήταν ασταμάτητος. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε μόλις σημειώσει το νικητήριο καλάθι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Το σκορ ήταν 3-0. Το τέλος πλησίαζε για τους Καναδούς....
H παρέμβαση του προέδρου των Ράπτορς πριν την απόλυση του Κέισι

Συμβαίνουν και στα καλύτερα «σπίτια». Η πίεση των πλέι οφ είναι ανυπέρβλητη, βλέπετε. Πόσω μάλιστα όταν κάποιος συνειδητοποιεί πως το τέλος πλησιάζει.

Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι ήταν ασταμάτητος. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε μόλις σημειώσει το νικητήριο καλάθι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Το σκορ ήταν 3-0. Το τέλος πλησίαζε για τους Καναδούς. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο επόμενο ματς.

Πως ο Giannis θα μπορούσε να γίνει Ράπτορ

Μόνο που ο Ουτζίρι δεν περίμενε το φινάλε για τα πει ένα… χεράκι στον προπονητή της ομάδας, Ντουέιν Κέισι. Μετά το τέλος του 3ου αγώνα, μπήκε σε έναν ξεχωριστό χώρο των αποδυτηρίων των Ράπτορς, μακριά από τους παίκτες, αλλά και οι τοίχοι διαθέτουν… αυτιά. Ειδικά με τον τόνο της φωνής του Ουτζίρι. Ο τελευταίος μίλησε σε έντονο ύφος στον Κέισι, ρωτώντας να μάθει γιατί δεν ζήτησε να γίνει «νταμπλ τιμ» στον Τζέιμς στην τελευταία φάση.

Κάπου εκεί το φινάλε έμοιαζε προδιαγεγραμμένο. Ο Κέισι απολύθηκε μόλις δύο ημέρες μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Ανατολής. Και ο Ουτζίρι αναζητεί τον επόμενο που θα πετύχει την υπέρβαση.

Όπως και να έχει, τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν πως σύντομα το όνομα του Κέισι πρόκειται να αναφερθεί στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων του ΝΒΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H παρέμβαση του προέδρου των Ράπτορς πριν την απόλυση του Κέισι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.