NBA

Ο Giannis ξανά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα (pics)

Η σεζόν ζυγώνει προς την ολοκλήρωσή της. Και το ΝΒΑ αρχίζει να… μοιράζει βραβεία. Τουλάχιστον αυτά που αφορούν ομαδικά στοιχεία, γιατί τα ατομικά θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των τελικών του ΝΒΑ. Κάπως έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέληξε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν. O πρώτος παίκτης των Μπακς, μετά...
Ο Giannis ξανά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα (pics)

Η σεζόν ζυγώνει προς την ολοκλήρωσή της. Και το ΝΒΑ αρχίζει να… μοιράζει βραβεία. Τουλάχιστον αυτά που αφορούν ομαδικά στοιχεία, γιατί τα ατομικά θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση των τελικών του ΝΒΑ.

Κάπως έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέληξε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν. O πρώτος παίκτης των Μπακς, μετά τον Σίντνεϊ Μονκρίφ τις σεζόν 1984-1985 και 1985-1986, που πετυχαίνει την παρουσία του σε δύο διαδοχικές (δεύτερες) καλύτερες πεντάδες.  

Μαζί του… αγωνίζονται οι Ράσελ Γουέστμπρουκ (Οκλαχόμα), ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο), Τζόελ Εμπίιντ (Φιλαντέλφια) και ΛαΜάρκους Ολντριτζ (Σαν Αντόνιο). Κοινό στοιχείο τους πως κανείς δεν έφτασε μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας του, σε Ανατολή και Δύση.

http://www.sportime.gr/sportminute/59674/pos-vrethike-stin-deyteri-pentada-o-giannis-pic/

Η πρώτη πεντάδα απαρτίζεται από τους Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ -1η συμμετοχή), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ) και Αντονι Ντέιβις (Νιου Ορλεανς).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Τζέιμς Χάρντεν είναι οι δύο παίκτες που έλαβαν ομόφωνη ψήφο (100/100). Την ίδια στιγμή, ο σταρ των Καβαλίερς κατέγραψε την 12η επιλογή του στην πρώτη ομάδα, ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Καρλ Μαλόουν (έχουν από 11).

Οσο για την τρίτη καλύτερη πεντάδα; Εκεί υπάρχουν δύο μέλη της Μινεσότα, ο Καρλ Αντονι Τάουνς και ο Τζίμι Μπάτλερ, ο Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ), ο Βίκτορ Ολαντίπο (Ιντιάνα) και ο Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Giannis ξανά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.