Sportime
NBA

Τρέλανε τον Λοβ και σκόραρε από το «σπίτι» του ο Κάρι (vid)

Δεν έχει όρια η ευστοχία του Στεφ Κάρι

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τρέλανε τον Λοβ και σκόραρε από το «σπίτι» του ο Κάρι (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Game 2 στους τελικούς του NBA ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ήταν ο Στεφ Κάρι.

Ο γκαρντ των πρωταθλητών έκανε μία τρομακτική εμφάνιση πετυχαίνοντας 9 τρίποντα, ωστόσο σίγουρα το ένα από αυτά ξεχωρίζει λίγο περισσότερο.

Σχεδόν στα μέσα της τέταρτης περιόδου ο 29χρονος Αμερικανός πήρε την μπάλα μέσα στη ρακέτα των Καβαλίερς και βλέποντας ότι μαρκάρετε από τον Κέβιν Λοβ αποφάσισε να βγει προς τα έξω, με τον παίκτη της ομάδας του ΛεΜπρόν να παίζει εξαιρετική άμυνα πάνω του. Ο Στεφ βλέποντας τον χρόνο να τελειώνει το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να σουτάρει.

Το τρίποντο ήταν υπό πολύ άσχημες συνθήκες, ωστόσο για τον Κάρι αυτά δεν ισχύουν και η μπάλα πήγε κατευθείαν στο διχτάκι.

Δείτε την απίστευτη φάση:

https://twitter.com/NBA/status/1003461835574652928

http://www.sportime.gr/basket/nba/67184/deite-to-exopragmatiko-rekor-toy-kari-vid/

http://www.sportime.gr/basket/nba/67209/trolare-ton-lempron-o-stiv-ker-vid/

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα