NBA

Θέλει να φύγει από τους Σπερς ο Λέοναρντ

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τους Σπερς ο Κάουι Λέοναρντ. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, ο 27χρονος άσος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Σαν Αντόνιο. Προς το παρόν, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN, δεν το έχει ζητήσει απευθείας, αλλά η… είδηση προκύπτει από το περιβάλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι...
Θέλει να φύγει από τους Σπερς ο Λέοναρντ

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τους Σπερς ο Κάουι Λέοναρντ. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, ο 27χρονος άσος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Προς το παρόν, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN, δεν το έχει ζητήσει απευθείας, αλλά η… είδηση προκύπτει από το περιβάλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Σπερς δεν πρόκειται να βιαστούν σε όποια απόφαση και αν πάρουν.

Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη για τον Αμερικανό φόργουορντ, με τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τη διοίκηση των «σπιρουνιών».

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ του ESPN, ο Λέοναρντ ζήτησε να φύγει από το Σαν Αντόνιο. Αυτό αποτελεί πλήγμα αγωνιστικά για τους Σπερς, οι οποίοι θα πρέπει να ψάξουν τον αντικαταστάτη του. Την ίδια στιγμή, στην κορυφή των επιλογών του φαίνεται να βρίσκεται η πόλη του Λος Αντζελες και οι Λέικερς. Δίχως αυτό να αποκλείει και τους Κλίπερς!

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος φόργουροντ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε 9 αγώνες τη σεζόν 2017-2018, ουσιαστικά μπαίνει στον τελευταίο χρόνο εγγυημένου συμβολαίου του (αξίας 20.099.189 δολαρίων), αφού τη σεζόν 2019-2020 έχει ο ίδιος το δικαίωμα για την ενεργοποίησή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει να φύγει από τους Σπερς ο Λέοναρντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.