NBA

Κάηκε η πρώτη φανέλα του Λέοναρντ (vid)

Η διαδικασία μοιάζει… στημένη. Και μάλλον άργησε να ξεκινήσει. Η αποδοκιμασία των Αμερικανών για τις αποφάσεις αθλητών, περιλαμβάνει μία πυρά, μία φανέλα και την καύση της. Κάθε καλοκαίρι, σε κάθε αποχώρηση ενός αθλητή, όλο και κάποιος θα βρεθεί να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του. Ετσι και στην περίπτωση του Κάουι Λέοναρντ, έκανε...
Κάηκε η πρώτη φανέλα του Λέοναρντ (vid)

Η διαδικασία μοιάζει… στημένη. Και μάλλον άργησε να ξεκινήσει. Η αποδοκιμασία των Αμερικανών για τις αποφάσεις αθλητών, περιλαμβάνει μία πυρά, μία φανέλα και την καύση της.

Κάθε καλοκαίρι, σε κάθε αποχώρηση ενός αθλητή, όλο και κάποιος θα βρεθεί να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή του. Ετσι και στην περίπτωση του Κάουι Λέοναρντ, έκανε την εμφάνισή του ένα βίντεο που δείχνει τη φανέλα του να καίγεται.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς απαίτησε ανταλλαγή από την ομάδα του Τέξας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάηκε η πρώτη φανέλα του Λέοναρντ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.