NBA

Το συγκινητικό γράμμα του πατέρα του Ντουράντ

Με αφορμή τη Ημέρα του Πατέρα, ο Ουέιν Πρατ έστειλε ένα πολύ συγκινητικό γράμμα στον γιο του, Κέβιν
Το συγκινητικό γράμμα του πατέρα του Ντουράντ

Σήμερα (17/6) είναι η Ημέρα του Πατέρα και με αφορμή τη συγκεκριμένη εορτή, ο πατέρας του Κέβιν Ντουράντ, Ουέιν Πράτ, έστειλε ένα γράμμα στο γιο του!

Ο Ντουράντ δεν μιλούσε χρόνια με τον πατέρα του, γιατί ο Ουέιν Πρατ τους παράτησε, αυτόν τη μητέρα του Ουάντα Ντουράντ και τον αδερφό του Τόνι, όταν ο KD ήταν μόλις ενός έτους, το 1998.

Στην πορεία πάντως φάνηκε ότι ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τον συγχώρεσε και οι σχέσεις των δύο αποκαταστάθηκαν.

Αναλυτικά το γράμμα του Ουέιν Πρατ, στον γιο του:

«Κέβιν. Σου γράφω αυτό το γράμμα με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Είμαι περήφανος που είσαι ο γιος μου. Βλέπω την επιτυχία σου και μπορώ να δω το φως του Θεού. Πέρασες τόσες αλλαγές στη ζωή σου. Θυμάμαι την πρώτη φορά που σε είδα στα γενέθλια.

Έφευγα και ερχόμουν στην ζωή σου και παίζαμε αυτό το σενάριο συνέχεια. Ευχαριστώ το Θεό και τη μητέρα σου που ήταν εκεί όπου εγώ δεν ήμουν. Που δεν ήξερα πως να είμαι πατέρας. Δεν είχα και εγώ πατέρα να μου δείξει πως να γίνω πατέρας.

Μετανιώνω που έχασα την πρώτη μέρα του σχολείου σου, το πρώτο σου κούρεμα και την πρώτη μέρα που έπαιξες μπάσκετ. Αλλά ευχαριστώ τον Θεό γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε.

Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες την καρδιά σου. Νιώθω τυχερός που μάθαμε πως να αντιμετωπίζουμε τα λάθη της ζωής. Σε ευχαριστώ που με άφησες να έχουμε την τέλεια σχέση που έχουμε σήμερα

Έτσι σήμερα στην ημέρα του Πατέρα, εγώ γιορτάζω για σένα Κέβιν. Όχι επειδή είσαι σπουδαίος παίκτης, αλλά επειδή είσαι ο καλύτερος γιος. Σήμερα δεν έχει να κάνει με μένα, Αλλά με εμάς και τα όσα καταφέραμε με αγάπη και πίστη. Σε αγαπώ Κέβιν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το συγκινητικό γράμμα του πατέρα του Ντουράντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.