ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στη Βίρτους Μπολόνια ο Εμπαγιέ

Στην Ιταλία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμάθ Εμπαγιέ, ο οποίος φαίνεται είναι έτοιμος να υπογράψει στην Βίρτους Μπολόνια. Σύμφωνα με το Sportando ο Γάλλος φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα. Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος άσος αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο και μέτρησε 6,1 πόντους και 2 ριμπάουντ...
Στη Βίρτους Μπολόνια ο Εμπαγιέ

Στην Ιταλία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμάθ Εμπαγιέ, ο οποίος φαίνεται είναι έτοιμος να υπογράψει στην Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα με το Sportando ο Γάλλος φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα. Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος άσος αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο και μέτρησε 6,1 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Euroleague.

Έτσι, αναμένεται να ενισχυθεί με παίκτη της Euroleague η Μπολόνια, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Προμηθέας Πάτρας τη νέα σεζόν στο Basketball Champions League.

Στον Προμηθέα ο Ρίον Μπράουν

Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Σαλούστρος

Στον Προμηθέα ο Ρίον Μπράουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Βίρτους Μπολόνια ο Εμπαγιέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.