ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Προς την VTB League o Σαρικόπουλος

Στην ανταγωνιστική VTB League, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι και Λοκομοτίβ Μόσχας αναμένεται να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 28χρονος σέντερ βρίσκεται σε επαφές, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσμόκι Μινσκ. Όταν διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο άλλοτε σέντερ των ΑΕΚ, Πανιώνιου, Προμηθέα και Αρη θα ταξιδέψει για την...
Προς την VTB League o Σαρικόπουλος

Στην ανταγωνιστική VTB League, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι και Λοκομοτίβ Μόσχας αναμένεται να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο 28χρονος σέντερ βρίσκεται σε επαφές, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσμόκι Μινσκ. Όταν διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο άλλοτε σέντερ των ΑΕΚ, Πανιώνιου, Προμηθέα και Αρη θα ταξιδέψει για την Λευκορωσία και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προς την VTB League o Σαρικόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.