ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Ξένο σώμα» στην Αρμάνι ο Θίοντορ

Εκτός προπονήσεων της Αρμάνι Μιλάνο έχει μείνει ο Τζόρνταν Θίοντορ, καθώς ο Σιμόνε Πιανιτζάνι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε στην Μπάνβιτ, μετακόμισε πέρυσι στο Μιλάνο. Εκεί όμως δεν κατάφερε να παρουσίασε τον… καλό του εαυτό. Έτσι, όπως αναφέρει το Sportando οι...
«Ξένο σώμα» στην Αρμάνι ο Θίοντορ

Εκτός προπονήσεων της Αρμάνι Μιλάνο έχει μείνει ο Τζόρνταν Θίοντορ, καθώς ο Σιμόνε Πιανιτζάνι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε στην Μπάνβιτ, μετακόμισε πέρυσι στο Μιλάνο. Εκεί όμως δεν κατάφερε να παρουσίασε τον… καλό του εαυτό. Έτσι, όπως αναφέρει το Sportando οι Ιταλοί δεν τον έχουν στα πλάνα τους εν όψει της νέας σεζόν.

Η ιταλική ομάδα άλλωστε έχει ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις των γκαρντ, αφού έχουν αποκτήσει μεταξύ άλλων τους Μάικ Τζέιμς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Αμεντέο Ντελά Βάλε.

Οι δύο πλευρές, πάντως, δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του και ο 29χρονος παίκτης παραμένει ακόμη μέλος της Αρμάνι. Ωστόσο, συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για να βρει ομάδα.

«Τόκο» μέχρι το 2022 στην Μπασκόνια (vid)

Τα συγκινητικά λόγια του Γκασόλ για τον Ναβάρο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ξένο σώμα» στην Αρμάνι ο Θίοντορ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.