ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πρωταγωνιστής ο Σλούκας στη νίκη της Φενέρ

Η πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος επιφύλασσε ένα ντέρμπι στη Φενερμπαχτσέ. Και την επικράτηση, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς νίκησε τη Μπεσίκτας (78-73), με τον Έλληνα γκαρντ να έχει 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη. Μάλιστα, ο Σλούκας είχε ένα κρίσιμο εύστοχο τρίποντο, όταν η Μπεσίκτας πλησίασε στους...
Πρωταγωνιστής ο Σλούκας στη νίκη της Φενέρ

Η πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος επιφύλασσε ένα ντέρμπι στη Φενερμπαχτσέ. Και την επικράτηση, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς νίκησε τη Μπεσίκτας (78-73), με τον Έλληνα γκαρντ να έχει 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη.

Μάλιστα, ο Σλούκας είχε ένα κρίσιμο εύστοχο τρίποντο, όταν η Μπεσίκτας πλησίασε στους έξι πόντους (72-66) και έκανε το σκορ 75-66.

Οι Σινάν Γκιουλέρ και Νικολό Μέλι πρόσθεσαν από 14 πόντους και ο Γιαν Βέσελι 10.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Φτυσίματα, ύβρεις, αντικείμενα…»

Περιστέρι – ΑΕΚ 83-80

Μπασκετάρα, να γουστάρουμε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωταγωνιστής ο Σλούκας στη νίκη της Φενέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.