ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Άνετη νίκη για Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε δίχως πρόβλημα από την έδρα της Μπραουνσβάιγκ, παίρνοντας τη νίκη με 87-61 και έτσι έκανε το 3 στα 3 στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Τρίτη (16/10, 21:30) για την Euroleague, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από την Αναντολού Εφές....
Άνετη νίκη για Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε δίχως πρόβλημα από την έδρα της Μπραουνσβάιγκ, παίρνοντας τη νίκη με 87-61 και έτσι έκανε το 3 στα 3 στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Τρίτη (16/10, 21:30) για την Euroleague, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από την Αναντολού Εφές.

Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, θέτοντας από νωρίς βάσεις νίκης, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 19-9 στο 1ο δεκάλεπτο.

Κορυφαίος για τους Βαυαρούς ήταν ο Μπράιντον Χομπς, που σημείωσε 15 πόντους, ενώ επίσης ξεχώρισαν οι Μπούκερ και Ντζέντοβιτς με 12.

 

 Τα δεκάλεπτα: 9-19, 28-36, 47-63, 61-87

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνετη νίκη για Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.