ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα «μαγικά» του Μάικ Τζέιμς (vid)

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα πήρε η Αρμάνι Μιλάνο, που επικράτησε εκτός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με 88-79, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Ο 28χρονος πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας 26 πόντους με 7/10 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 6 ασίστ, μαζί με 4...
Τα «μαγικά» του Μάικ Τζέιμς (vid)

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα πήρε η Αρμάνι Μιλάνο, που επικράτησε εκτός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με 88-79, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο κορυφαίος του παιχνιδιού.

Ο 28χρονος πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας 26 πόντους με 7/10 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 6 ασίστ, μαζί με 4 ριμπάουντ. Παράλληλα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε καθοριστικά καλάθια στην τελευταία περίοδο.

Πλέον, η πρωταθλήτρια Ιταλίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης(16/10) για την 3η αγωνιστική της Euroleague, πριν έρθει στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα «μαγικά» του Μάικ Τζέιμς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.