ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Πέσιμο» οπαδού στον Νέβεν Σπάχια στην συνέντευξη Tύπου

Η συνέντευξη Tύπου στον αγώνα μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν αρκετά επεισοδιακή καθώς οπαδός την Χάποελ επιτέθηκε λεκτικά στον προπονητή της Μακάμπι. Το ντέρμπι του Τελ Αβίβ μπορεί να βρήκε νικήτρια την Χάποελ αλλά μερικοί οπαδοί της είχαν νεύρα και δεν μπόρεσαν να τα συγκρατήσουν. Όταν αντιλήφθηκαν ότι στην αίθουσα...
«Πέσιμο» οπαδού στον Νέβεν Σπάχια στην συνέντευξη Tύπου

Η συνέντευξη Tύπου στον αγώνα μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν αρκετά επεισοδιακή καθώς οπαδός την Χάποελ επιτέθηκε λεκτικά στον προπονητή της Μακάμπι.

Το ντέρμπι του Τελ Αβίβ μπορεί να βρήκε νικήτρια την Χάποελ αλλά μερικοί οπαδοί της είχαν νεύρα και δεν μπόρεσαν να τα συγκρατήσουν. Όταν αντιλήφθηκαν ότι στην αίθουσα όπου γίνονταν οι συνεντεύξεις Tύπου, μιλούσε ο προπονητής της Μακάμπι Νέβεν Σπάχια, ένας από αυτούς κατάφερε να μπει στον χώρο σπάζοντας την πόρτα!

Ο εξαγριωμένος, παρά την νίκη της ομάδας του, οπαδός της Χάποελ άρχισε να βρίζει τον Σπάχια ο οποίος παρέμεινε εντελώς ψύχραιμος και δεν αντέδρασε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πέσιμο» οπαδού στον Νέβεν Σπάχια στην συνέντευξη Tύπου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.