ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Σλούκας έμεινε στα… ρηχά, νίκησε η Φενέρ

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε για 19 λεπτά στο παρκέ, στην εκτός έδρας επικράτηση της Φενερμπαχτσέ κόντρα στην Τόφας (74-69) για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Ελληνας γκαρντ τελείωσε το ματς με 2 πόντους, 4 ασίστ και 3 λάθη. Πρώτος σκόρερ για τη Φενέρ ήταν ο Ζοφρί Λοβέρν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ,...
Ο Σλούκας έμεινε στα… ρηχά, νίκησε η Φενέρ

Ο Κώστας Σλούκας έμεινε για 19 λεπτά στο παρκέ, στην εκτός έδρας επικράτηση της Φενερμπαχτσέ κόντρα στην Τόφας (74-69) για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Ελληνας γκαρντ τελείωσε το ματς με 2 πόντους, 4 ασίστ και 3 λάθη.

Πρώτος σκόρερ για τη Φενέρ ήταν ο Ζοφρί Λοβέρν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Μελίχ Μαχμούτογλου με 17 πόντους.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνάντησε αντίσταση από την Τόφας και κατάφερε να πάρει διαφορά 7 πόντων, 1:27 πριν το τέλος.

Τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Αναντολού Εφές – Γκαζιαντεπ 88-81 (Σιμόν 16, Μότουμ 15/Ουγκούτ 19, Τζεκίρι 16)

Μπεσίκτας – Γαλατασαράι 72-74 (Κλέμενς 17, Μουτάφ 14/Χάρισον 19, Χέις 19)

O Ναβάρο «έχασε» τον πατέρα του, αναβολή στην απόσυρση της φανέλας του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σλούκας έμεινε στα… ρηχά, νίκησε η Φενέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.