ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Περπέρογλου: «Πιο εύκολο όταν δεν καταλαβαίνεις σερβικά»

Ο Στράτος Περπέρογλου συγκρίνει το ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν, με αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Περπέρογλου: «Πιο εύκολο όταν δεν καταλαβαίνεις σερβικά»

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα της Παρτιζάν με 77-71, στο ντέρμπι του Βελιγραδίου για την Αδριατική Λίγκα.

Ο 34άχρονος Έλληνας πετυχαίνοντας 25 πόντους οδήγησε την «ερυθρόλευκη» πλευρά της σερβικής πρωτεύουσας στη νίκη, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτα θέμα.

Ο Περπέρογλου κλήθηκε να συγκρίνει την ατμόσφαιρα του σερβικού ντέρμπι, με αυτά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η απάντησή του ήταν απολαυστική.

«Μου αρέσει να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, είναι διασκεδαστικό. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Αναφορικά με το ελληνικό ντέρμπι, εδώ το βρίσκω λίγο πιο εύκολο, γιατί δεν καταλαβαίνω  τη σερβική γλώσσα.

Χρειαζόμασταν τη νίκη, γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, απέναντι στο κοινό μιας δυνατής ομάδας», δήλωσε στην ιστοσελίδα novosti.rs.

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 71-77: Με ηγέτη τον Περπέρογλου (vid)

Ο Βασιλιάς Τζέιμς έδωσε τη νίκη στο Μιλάνο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περπέρογλου: «Πιο εύκολο όταν δεν καταλαβαίνεις σερβικά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.