ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

O Μπουρούσης νίκησε τον Ντένμον

Ο Γιάννης Μπουρούσης και οι Ζεζιάνγκ Λάιονς ήταν οι νικητές στο ντέρμπι του κινεζικού πρωταθλήματος κόντρα στους Γκόλντεν Μπούλς, όπου αγωνίζεται ένας άλλος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Ντένμον. Οι Λάιονς επικράτησαν με 104-99, με τον Μπουρούση, λίγες ημέρες μετά την καλή εμφάνισή του με την Εθνική ομάδα, να έχει 20 πόντους (4/8 διπ.,...
O Μπουρούσης νίκησε τον Ντένμον

Ο Γιάννης Μπουρούσης και οι Ζεζιάνγκ Λάιονς ήταν οι νικητές στο ντέρμπι του κινεζικού πρωταθλήματος κόντρα στους Γκόλντεν Μπούλς, όπου αγωνίζεται ένας άλλος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Ντένμον.

Οι Λάιονς επικράτησαν με 104-99, με τον Μπουρούση, λίγες ημέρες μετά την καλή εμφάνισή του με την Εθνική ομάδα, να έχει 20 πόντους (4/8 διπ., 2/5 τριπ., 6/8 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Πάντως, ο «Μπουρού» δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, αφού ο συμπαίκτης του, Χου Τσιντσιού μέτρησε 30 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Για τους Μπουλς, ο Ντένμον πέτυχε «νταμπλ νταμπλ» με 39 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ολυμπιακός–Γιασικεβίτσιους: Από σχέση στοργής, σε σχέση… οργής

Οι ευχές της FIBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Μπουρούσης νίκησε τον Ντένμον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.