ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε 7ο ματς η Τσέτσιανγκ του Γιάννη Μπουρούση!

H Τσιέτσιανγκ οδήγησε τη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην Σάντονγκ στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι. Επικράτησε με 117-96, με τον Γιάννη Μπουρούση να μετρά 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Κόρτνεϊ Φόρτσον τελείωσε το ματς με 31 πόντους. Για την ηττημένη Σάντονγκ, πρώτος σκόρερ ήταν ο άλλοτε γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς και...
Σε 7ο ματς η Τσέτσιανγκ του Γιάννη Μπουρούση!

H Τσιέτσιανγκ οδήγησε τη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην Σάντονγκ στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι. Επικράτησε με 117-96, με τον Γιάννη Μπουρούση να μετρά 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Κόρτνεϊ Φόρτσον τελείωσε το ματς με 31 πόντους.

Για την ηττημένη Σάντονγκ, πρώτος σκόρερ ήταν ο άλλοτε γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς και Χιούστον Ρόκετς, Τάι Λόσον με 26 πόντους και τον ακολούθησε ο μέχρι πρότινος παίκτης του Χιούστον, Ντονάτας Μοτεγιούνας με 18 πόντους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε 7ο ματς η Τσέτσιανγκ του Γιάννη Μπουρούση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.