ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Break με την πρώτη για τη Μπούντουσνοστ (vid)

Οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας έχουν τη δική τους σημασία. Βλέπετε, ο νικητής της θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην επόμενη Ευρωλίγκα. Η εκκίνηση των τελικών έφερε τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπούντουστνοστ να διεκδικούν το… χρυσό εισιτήριο. Ο πρώτος τελικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ποντγκόριτσα (80-76). Μία επικράτηση με ιδιαίτερη σημειολογία, αφού...
Break με την πρώτη για τη Μπούντουσνοστ (vid)

Οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας έχουν τη δική τους σημασία. Βλέπετε, ο νικητής της θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην επόμενη Ευρωλίγκα.

Η εκκίνηση των τελικών έφερε τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπούντουστνοστ να διεκδικούν το… χρυσό εισιτήριο.

Ο πρώτος τελικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ποντγκόριτσα (80-76). Μία επικράτηση με ιδιαίτερη σημειολογία, αφού ήταν η πρώτη απώλεια για τον Αστέρα στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ» τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα για τον Ερυθρό!

Οι παίκτες της Μπούντουσνοστ έτρεξαν επί μέρους σκορ 18-6 και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 55-53 σε 71-61 υπέρ τους.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς με 20 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Αλεν Όμιτς είχε 14 και ο Τέιλορ Ρότσεστι 13.

Ο επόμενος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 10 Απριλίου, με πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Break με την πρώτη για τη Μπούντουσνοστ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.