ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ασταμάτητη η ΤΣΣΚΑ (και) στη VTB (vids)

Η αλήθεια είναι πως η σύγκριση είναι άδικη. Η ΤΣΣΚΑ παρέταξε ολόκληρο το «οπλοστάσιό» της (εκτός από τον τραυματία Κάιλ Χάινς), κόντρα στην ελλιπέστατη Κάλεβ Ταλίν. Η ομάδα από την Εσθονία δήλωσε επτά παίκτες και τελικά αγωνίστηκαν έξι! Με τρεις από αυτούς να αγωνίζονται για 40 λεπτά! Το τελικό 105-95, υπέρ της ΤΣΣΚΑ μοιάζει κολακευτικό....
Ασταμάτητη η ΤΣΣΚΑ (και) στη VTB (vids)

Η αλήθεια είναι πως η σύγκριση είναι άδικη. Η ΤΣΣΚΑ παρέταξε ολόκληρο το «οπλοστάσιό» της (εκτός από τον τραυματία Κάιλ Χάινς), κόντρα στην ελλιπέστατη Κάλεβ Ταλίν.

Η ομάδα από την Εσθονία δήλωσε επτά παίκτες και τελικά αγωνίστηκαν έξι! Με τρεις από αυτούς να αγωνίζονται για 40 λεπτά!

Το τελικό 105-95, υπέρ της ΤΣΣΚΑ μοιάζει κολακευτικό. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οι έξι παίκτες της προηγήθηκαν μέχρι και 14 πόντους κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (45-31)! Κάτι που έκανε τον Δημήτρη Ιτούδη να… σταυροκοπιέται με όσα αντίκρισε.

Όταν η… ενέργεια εγκατέλειψε, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη «καθάρισε» το ματς, για την 20ή φετινή νίκη της ρωσικής ομάδας στη VTB.

Στην τρίτη περίοδο η Κάλεβ πέτυχε μόλις 13 πόντους και δέχτηκε 30. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Οθέλο Χάντερ με 18 πόντους και τον ακολούθησε ο Βιτάλι Φριτζόν με 17. Για την ηττημένη από 20 πόντους σημείωσαν οι Μπόγιαν Σούμποτιτς και Κρίστζιαν Κανγκούρ (σ.σ.: δεν είναι ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίστηκαν 40 λεπτά).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασταμάτητη η ΤΣΣΚΑ (και) στη VTB (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.