ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην Ευρωλίγκα η Μπούντουτσνοστ! (vids)

Τέταρτος τελικός. Τρίτη νίκη. Και Ευρωλίγκα! Η Μπούντουτσνοστ ολοκλήρωσε την έκπληξη, αποκαθήλωσε τον Ερυθρό Αστέρα και… στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Ντζίκιτς επικράτησε με 77-73 έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Παράλληλα, έβαλε απαγορευτικό στον Αστέρα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί...
Στην Ευρωλίγκα η Μπούντουτσνοστ! (vids)

Τέταρτος τελικός. Τρίτη νίκη. Και Ευρωλίγκα!

Η Μπούντουτσνοστ ολοκλήρωσε την έκπληξη, αποκαθήλωσε τον Ερυθρό Αστέρα και… στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Ντζίκιτς επικράτησε με 77-73 έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Παράλληλα, έβαλε απαγορευτικό στον Αστέρα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη Ευρωλίγκα, έπειτα από πέντε συνεχόμενες παρουσίες.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών ήταν ο παλιός γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς, σκόρερ 17 πόντων (4/5 διπ., 1/2 τριπ., 6/7 βολές) και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη νικήτρια: κλέψιμο και λέι για το 72-70 με κάτι παραπάνω από ένα λεπτό για το τέλος και άλλο ένα δίποντο για το 74-70 μισό λεπτό αργότερα! Ο Νεμάνια Γκόρντιτς, MVP των τελικών, πρόσθεσε άλλους 18 πόντους (και 5 ασίστ) για την Μπούντουτσνοστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ευρωλίγκα η Μπούντουτσνοστ! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.