ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Κατσικάρης πάει στο ΝΒΑ!

Πριν από μερικές ημέρες, η «Marca» παρουσίαζε τον Φώτη Κατσικάρη ως το ακλόνητο φαβορί να αναλάβει τη Μάλαγα. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Εl Dia», ο Ελληνας προπονητής απάντησε αρνητικά στην ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ! Αυτή προβλέπει τριετή συμφωνία, προκειμένου ο Κατσικάρης να γίνει μέλος του...
Ο Κατσικάρης πάει στο ΝΒΑ!

Πριν από μερικές ημέρες, η «Marca» παρουσίαζε τον Φώτη Κατσικάρη ως το ακλόνητο φαβορί να αναλάβει τη Μάλαγα.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Εl Dia», ο Ελληνας προπονητής απάντησε αρνητικά στην ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ!

Αυτή προβλέπει τριετή συμφωνία, προκειμένου ο Κατσικάρης να γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου, ως το πρώτος Έλληνας προπονητής που θα βρεθεί στο ΝΒΑ! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μετακόμισή του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι άμεση.

Προς Μάλαγα ο Κατσικάρης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κατσικάρης πάει στο ΝΒΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.