ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Χάκετ: «Έχω δικαίωμα να φύγω για ομάδα της Euroleague»

Την πιθανότητα να φύγει από την Μπάμπεργκ εφόσον βρεθεί ομάδα της Euroleague που θα τον διεκδικήσει επεσήμανε ο Ντάνιελ Χάκετ. «Έχω συμβόλαιο, αλλά έχω το δικαίωμα για opt out αν έρθει μία πρόταση από ομάδα της Euroleague, καθώς εμείς δεν θα παίζουμε στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. «Πρέπει να μιλήσω...
Χάκετ: «Έχω δικαίωμα να φύγω για ομάδα της Euroleague»

Την πιθανότητα να φύγει από την Μπάμπεργκ εφόσον βρεθεί ομάδα της Euroleague που θα τον διεκδικήσει επεσήμανε ο Ντάνιελ Χάκετ.

«Έχω συμβόλαιο, αλλά έχω το δικαίωμα για opt out αν έρθει μία πρόταση από ομάδα της Euroleague, καθώς εμείς δεν θα παίζουμε στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να μιλήσω με τον ατζέντη μου, αλλά οι επιλογές μου είναι ανοικτές. Είμαι χαρούμενος στο εξωτερικό και ελπίζω να μείνω εκτός Ιταλίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάκετ: «Έχω δικαίωμα να φύγω για ομάδα της Euroleague»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.